Hirdetés

Neil Gaiman kifejezte háláját a Lucifer bojkottálóinak

|

Bár "egymillió anyuka" lázadt fel a sorozat ellen, az mégis 2021 legnézettebb sorozata volt a streamingen 18,3 milliárd percnyi megtekintéssel.

Hirdetés

Van az a mindenki által ismert mondás, miszerint, ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Valószínűleg most a One Million Moms nevű szervezet átérzi ennek a mondásnak az üzenetét, hiszen hiába szajkózták már évek óta, hogy mindenki bojkottálja a Fox/Netflix sorozatát, a Lucifert, az végül 2021 legnézettebb streamingszériája lett. A 93 rész összesen 18,3 milliárd percnyi megtekintést (több mint 34 817 évet) halmozott össze 12 hónap alatt az Egyesült Államokban. 

Hirdetés

Neil Gaiman, akinek könyveiből sorra érkeznek a különböző adaptációk filmek vagy sorozatok formájában, a Twitteren állt bele az "egymillió anyukába", és a meghiúsult tervükbe. Posztjában hivatalosan is megköszönte nekik, hogy azok már a Lucifer megjelenése előtt a bojkottra biztatták a nézőközönséget, mivel ez volt az a reakció a részükről, ami validálta a sorozat elkészítését.

A One Million Moms még 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az akkor még épp csak bejelentett Lucifer elkészültét és levetítését megakadályozzák. Ám az akcióval csak azt érték el, hogy még nagyobb hírverést kapott a sorozat érkezése, ami végül három évadnyi Fox jelenlét után a Netflixen keresztül még több ember otthonába megérkezett. A sorozat utolsó, hatodik évada tavaly szeptemberben debütált a streamingplatformon, ami jó indokot szolgált arra az előfizetőknek, hogy egyben megnézzék az összes részt.

A Luciferben szereplő Ördög annak idején a The Sandman képregénysorozat negyedik füzetében debütált 1989-ben, és csak 2000-ben vált ki onnan, hogy saját képregényszériát kapjon. Gaiman alkotta meg a karaktert, valamint a The Sandman történetet is, amiből hamarosan szintén sorozatadaptációt fogunk kapni. Abban már Gwendoline Christie fogja alakítani Lucifert, kiegészülve Tom Sturridge-dzsel, Kriby Howell-Baptiste-tal, illetve Boyd Holbrookkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.