Hirdetés

A Stranger Things 4. évadának záróepizódjában több CGI effekt lesz, mint az egész 3. évadban

|

Elképesztően monumentálisnak és látványosnak ígérkezik.

Hirdetés

Bár még kicsit odébb van a Stranger Things tényleges fináléja (hiszen az 5. évaddal ér véget a történet), az alig másfél hete debütált negyedik szezonnal egyértelműen ráléptünk a végjáték felé tartó útra. Az odáig vezető út következő állomása pedig hamarosan már itt is van, hiszen július elsején érkezik a negyedik etap második fele a maradék kettő, ám annál hosszabb epizódjával, mely nemcsak játékidejében lesz elképesztően monumentális, hanem megvalósításban is.

Hirdetés

A sorozatot készítő Duffer-fivérek az Empire-nek adtak nemrég egy exkluzív interjút, amelyben a 4. etap maradék két részéről beszéltek. Ennek során árulták el, hogy az utolsó részben például több CGI lesz, mint az egész 3. évadban összesen:

Az utolsó epizódban több CGI és speciális effekt lesz, mint amennyi az egész 3. évad volt. Az utolsó részben van például egy kb. egyórás szegmens, amely során egyszerűen nincs megállás. Kétség kívül ez az eddigi legkomplikáltabb dolog, amibe valaha is belevágtunk. Tele van feszültséggel és rettegéssel az egész, ráadásul olyan hosszú a játékideje, ami még egy filmnek is hosszú lenne. Aztán - nos, minden pokollá változik...

Ennek alapján biztosak lehetünk abban, hogy rengeteget fogunk Tótágasban (vagy az Átfordult Világban, vagy Hellyel Lefelében - kinek melyik megnevezés tetszik - a szerk.) tartózkodni. És hogy mi várható még a folytatásban? Nos, Dufferék szerint felpörög majd a vadászat Vecna és a fiatalok között egymás után - de kérdés, ki lesz valójában a vad, és ki a vadász?

Az egyik kedvenc dolgunk a horrorfilmekben az, hogy a főszereplők nagyon proaktívak. Ismeritek Az elveszett fiúkat, amelyben a főhősök úgy döntenek, hogy a vámpírok után erednek, nem? Szórakoztató látni, ahogy az emberek kitalálnak egy tervet, és megpróbálnak túljárni a gonosz eszén. Erről szól majd az évad második felvonása is. Persze nem minden alakul majd a tervek szerint…

A Stranger Things 4. évadának második fele, azaz az utolsó két rész július 1-jén kerül fel a Netflixre, vagyis nem kell már olyan sokat várni rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.