Hirdetés

Nem lesznek új karakterek a Stranger Things utolsó évadában

|

Ellenállnak majd ennek a kísértésnek a Duffer tesók.

Hirdetés

Már csak egy szezon van hátra, és pont kerül a Netflix egyik legsikeresebb sorozatának, a Stranger Things történetének a végére. Éppen ezért nagy feladat vár a készítő Duffer testvérekre, hogy a rengeteg szereplőnek sikerüljön kielégítő lezárást írni. Ennek érdekében pedig még egy olyan döntésre is rászánták magukat, ami a korábbi etapok egyik sikeres húzásainak tesz keresztbe: az új szereplők bevezetése a jól megszokott csapat mellé.

Hirdetés

Az IndieWire-nek adott interjúban a Duffer testvérek elmondták, hogy bár az előző évadok során az új mellékszereplőket a rajongók elég hamar befogadták, az utolsó részekben tartózkodni fognak (vagy legalábbis megpróbálnak) a további karakterek bevezetésétől.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ellenálljunk az új karakterek behozásának az 5. évadban. Próbáljuk majd ezt elkerülni azért, hogy az eredeti szereplőkre koncentrálhassunk.

Amikor ezután arról kérdezték őket, hogy gondolták-e volna, hogy a nézőkben ilyen heves reakciókat és ekkora népszerűséget fognak kiváltani a későbbi etapokban bemutatott karakterek - mint például a Maya Hawke által alakított Robin Buckley, vagy a Joseph Quinn által megformált Eddie Munson -, Ross Duffer azt felelte rá:

Amikor bevezetünk egy új karaktert, mindig szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy az adott szereplő a narratíva szerves része lesz. Szóval ez valami olyasmi, mint amit Eddie-vel csináltunk a 4. évadban. Szükségünk volt itt és itt egy karakterre ahhoz, hogy ez a történetszál igazán működjön. Kellett ennek egy hajtóerő, egy motor, ami az egészet mozgatja, és ehhez ez a karakter kellett. De minden alkalommal, amikor ezt tesszük, kicsit idegesek is vagyunk. Mert egy idő után azt vesszük észre, hogy hiába van egy nagyszerű színészgárdánk, minden pillanat, amit egy új karakterrel töltünk, az időt vesz el egy másik színésztől. Szóval nagyon, nagyon óvatosak vagyunk most már, hogy kit vezetünk be a történetbe.

Ti egyetértetek ezzel a döntéssel? Vagy szerintetek kellene még valaki a lezáró részekre is, akit eddig nem láttunk?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.