Hirdetés

Női Zorro sorozat készül

|

A Disney hacker Zorro filmjére a The CW női főszereplővel kontrázik.

Hirdetés

Az elmúlt években szinte minden remake és reboot a '80-as vagy max '90-es évek filmjeit és sorozatait vette alapul, hogy aztán hatalmasat szóljon tavaly év végén a Disney bejelentése, miszerint Zorro 2.0 címen rebootolják a filmvásznon a maszkos igazságosztót. A slusszpoén az volt, hogy Zorro karakterét átemelve a modern időkbe, egy etikus hacker önjelölt hősködését követhetjük majd nyomon.

Hirdetés

Ezt a bejelentést azóta is csak ízlelgetik sokan, de máris itt van az újabb Zorro hír, ami minden bizonnyal szintén sok helyen fog kiváltani döbbenetet: az eladósorba került The CW női főszereplős sorozatot rendelt be. A Robert és Rebecca Rodriguez által megálmodott verzió eredetileg még az NBC-re érkezett volna, de miután a csatornát nem győzte meg a pilot, elálltak az egész évados berendeléstől. Nem úgy a The CW, mely lecsapott a projektre. A Rodriguez testvérek executive producerként maradnak a sorozatnál, míg a CBS Studiostól érkező Sean Tretta showrunnerként és forgatókönyvíróként veszi át a szerepet a frontvonalban.

Zorrókból a közeljövőben nem lesz hiány, hiszen a modern és a női verzión túl egy harmadik adaptáció is fejlesztés alatt áll, mely egyenesen az '50-es évek sorozatát fogja feldolgozni, klasszikus módon. Ennek főszereplője Wilmer Valderrama lesz.

Ti a három Zorro projekt közül melyiknek fogtok esélyt adni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.