Hirdetés

Patrick Melrose - nézd meg Benedict Cumberbatch új sorozatát az HBO GO-n!

|

Doctor Strange, Sherlock, Alan Turing és Smaug megformálója ezúttal egy nárcisztikus, skizoid, öngyilkos hajlamú alkoholistát kelt életre, a színész zseniális alakítását pedig már ti is élvezhetitek, hiszen a Patrick Melrose pilotja megtekinthető exkluzívan az HBO Go-n.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch remekül hozza a nagydumás, öntelt figurákat, ezt számos alkalommal bizonyította már, de a Patrick Melrose esetében egy egészen új oldalát mutatja meg, miközben végigkövethetjük az útját a gyermekkori traumáitól kezdve az önpusztító felnőttkorán át egészen a felépüléséig. Ez az út pedig olyan eseményekkel van kikövezve, amit egyszerűen látni kell. 

Hirdetés

Az ötrészes, Edward St Aubyn önéletrajzi ihletésű regénysorozatán alapuló minisorozat május 14-től megtekinthető az HBO Go keretében, magyar felirattal, az epizódok pedig heti rendszerességgel kerülnek fel az HBO online videótárába (a tévés premier a nyáron várható). A főszerepben Benedict Cumberbatchet köszönthetjük, de rajta kívül fontos szerepet kapott még Hugo Weaving (Mátrix, V mint vérbosszú) és Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas, Twin Peaks) is. A hivatalos leírás rendkívül frappánsan fogalmaz a sorozat lényegéről: 

Készülj fel a brit felsőosztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch (Sherlock) játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától az önpusztító felnőttkoráig. "Rengeteget szenved és rendkívüli utazáson megy keresztül - mondja a színész. - Áldozatból túlélővé, majd bajnokká válik, és az út a társadalmi rend vicces élveboncolásán keresztül vezet."

A sorozatot tehát hazánkban május 14-től az HBO GO-n követhetitek figyelemmel magyar felirattal, ráadásul ha most kezditek meg a szolgáltatás egy hónapos próbaidőszakát, akkor teljesen ingyenesen nézhetitek meg a Patrick Melrose pilotját. Az alapján pedig már el fogjátok tudni dönteni, hogy ez a széria a ti világotok-e vagy sem. De az lesz. 

Forrás: HBO Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.