Hirdetés

Egyedi posztereket kapott a Preacher második évadja

|

Stílusos poszterekkel hangolnak minket a Preacher folytatására

Hirdetés

A Preacher első évadja sokakban vegyes érzéseket hagyott hátra, hisz nem éppen egy szokványos sorozat. A szériának az AMC csatorna ad otthont és a készítők ígéretet tettek arra, hogy a folytatásra valami még különlegesebbel, még elborultabbal készülnek. Talán ennek az első jele a pop-art stílusú poszterek, középpontban a három főszereplővel: Jesse (Dominic Cooper), Cassidy (Joseph Gilgun), Tulip (Ruth Negga), illetve az új mottóval: Powerful AF

Hirdetés

A Preacher június 25-én folytatódik Amerikában, és főszereplőink maguk mögött hagyják Annville apró városát és New Orleans felé veszik az irányt, ahol sok ellenséget szereznek, miközben igyekeznek kideríteni, hol lehet Isten.

Hazai premier június 29-én, este 10-től dupla résszel az AMC csatornán!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.