Hirdetés

Premierdátumot kapott a Sólyomszem sorozat

|

Ezzel együtt pedig megérkezett az első hivatalos fotó is a két főszereplőről.

Hirdetés

Nemrég fejeződött be a Disney+ idei harmadik Marveles sorozata, a Loki, de nem kell tartania a rajongóknak attól, hogy az idei évre ennyi lett volna a szuperhősös tartalomból streamingfronton, sőt. Hamarosan érkezik az első animációs széria, a What if...? képében, ezt követően pedig az ősz végén debütál a Sólyomszem sorozat Jeremy Rennerrel a főszerepben, és most már azt is tudjuk, hogy pontosan melyik napon.  

Hirdetés

A Disney ugyanis nemrég felfedte, hogy a széria november 24-én debütál majd a Disney+ kínálatában, amire úgy hivatkoznak, mint a következő élőszereplős alkotás a felhozatalban. Vagyis ezzel lényegében az is eldőlt (persze nem hivatalosan), hogy a szintén idénre tervezett Ms. Marvel sorozat valamikor decemberben érkezhet a streamingszolgáltatóra, feltéve, ha tényleg ragaszkodnak majd az idei bemutatóhoz.

Ezen felül az Entertainment Weekly-nek hála megkaptuk az első hivatalos képet is a Sólyomszemről, amelyen nemcsak Clint Barton tűnik fel, hanem az ő tanítványa, Kate Bishop is a mindig csodálatos Hailee Steinfeld személyében. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.