Hirdetés

Készül a Rendes fickók sorozat a Foxra

|

A Halálos fegyver után újabb filmet adaptál kisképernyőre a Fox.

Hirdetés

A Halálos fegyver esetében elég jól sült el a filmből sorozatot stratégia - a napokban kezdett a Foxon a 2. évad - ezért szinte magától értetődő, hogy egy másik film is hasonló sorsra jusson. Ezúttal a közelmúlt egyik alkotását veszik elő, a Rendes fickókat (The Nice Guys), amivel biztos kevesebb embert fognak magukra haragítani.

Hirdetés

A Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével készült film a pénztáraknál nem alkotott maradandót (50 milliós költségvetésre 62 millió dollár világszerte), de a nézők és a kritikusok is meg voltak elégedve a végeredménnyel, és bőven akad benne megannyi kiaknázatlan lehetőség. Az eredetit jegyző producerek, Ken Kao és Joel Silver, készít ezt is, az író pedig Michael Dilibert (30 perc vagy annyi se) lesz. Itt annyi csavar lesz a sztoriban, hogy két nőt keresnek a főszerepekre.

A Fox a Lionsgate-tel közösen állt neki a projektnek és a következő őszi szezonra szeretnének kész lenni vele. A projekt egyelőre a The Nice Girls címen fut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.