Hirdetés

Rick Grimes lesz a főszereplője a következő The Walking Dead spin-off sorozatnak

|

Újabb zombis projektet jelentettek be.

Hirdetés

Bár az elmúlt években úgy tűnt, hogy mozifilm formájában is megelevenedik a The Walking Dead világa - amelyben az Andrew Lincoln által megformált Rick Grimes története folytatódott volna -, a Comic-Conon a minap kiderült, hogy ebben a tervezetben változás állt be.

A zombis sorozatnak otthont adó AMC csatorna ugyanis bejelentette, hogy ezt a filmet kukázzák, pontosabban átszervezik egy sorozattá, amely nem csak Rick Grimesra, de a Danai Gurira által megformált Michonne-ra is fókuszál majd. 

Hirdetés

A készítők elmondása szerint a széria folytatja kettejük utazását és szerelmi történetét, mely hat epizóddal indul útjára már 2023-ban, és minisorozatnak készül, de nyitva hagyják az ajtót az esetleges folytatására, ha nagyon sikeres lenne végül az egész.

Mint ismert, a súlyosan sérült Rick Grimest utoljára a The Walking Dead 9. évadának 5. részében láttuk, amikor egy helikopterrel elrepítették, Michonne pedig egy évaddal később hagyta el a sorozatot, miután felfedezte, hogy Rick talán még életben lehet. Hamarosan tehát láthatjuk, mi történt velük ezután.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.