Hirdetés

Ryan Reynolds izgalmas dolgokat próbál ki egy új sorozatban

|

A színész olyan készségeket sajátít el, mint a jégszobrászat és a fejszedobás.

Hirdetés

Számos rajongó szíve dobbant nagyobbat az átlagosnál, mikor kiderült, hogy a Disney Deadpoolnak is helyet szorít a Marvel Filmes Univerzumban, és bizonyára sokan várják a színész Dwayne Johnsonnal és Gal Gadottal forgatott Netflix-filmjét, a Red Notice-t is (a mozik bezárása miatt még mindig csúsztatott Free Guy-ról nem is beszélve). Akad azonban egy vadonatúj projekt is, amely különleges platformra készült: a Snapchat nevű közösségi oldal ad neki otthont. 

A Ryan Doesn't Know című műsort Will Smith produkciós cége, a Westbrook Media gyártja, amely korábban már két sorozatot is összehozott a Snapchat számára: a The Solution Committee Jade Smith főszereplésével valósult meg, a Will From Home középpontjában pedig maga Will Smith volt. Utóbbira több mint 35 millió felhasználó volt kíváncsi a megjelenésekor, így érthető, hogy meg akarták nyerni maguknak a közösségi oldalakon szintén rendkívül népszerű sztárt, Deadpool megformálóját is. Visszatérve a szériához, a Ryan Doesn't Know tizenkét epizódon keresztül fut a Snapchaten, amelyek keretében Ryan Reynolds részenként elsajátít egy új készséget. 

A színész olyan újdonságokat tapasztalhat meg a sorozat keretében, mint a jégszobrászat (a Shintaro Okamotóval), a fejszedobás (a Cliffton Creque bevonásával), az emelés (az Ulisses World együttműködésével), a VFX trükkök (a Trevor Bellel), a latte art (a Melannie Aquino közreműködésével), a virágszobrászat (az Aurea Molaeivel) és sok más érdekesség. 

A Ryan Doesn't Know január 30-án rajtolt el a Snapchaten, és naponta jön belőle egy új rész. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.