Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz Barbara Gordon a Titánok 3. évadában

|

Egy viszonylag ismeretlen színésznő alakítja majd a jól ismert szuperhősnőt.

Hirdetés

Még tavaly áprilisban derült ki, hogy a Titánok következő etapjában felbukkan majd a Batman-képregények egy újabb fontos alakja, méghozzá a legismertebb és legnépszerűbb Batgirl, Barbara Gordon. És bár a 3. évad forgatása egy ideje már véget ért, egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, ki személyesíti meg majd a szuperhősnőt.

Hirdetés

A napokban hozta le a hírt a Variety, hogy Savannah Welch (Daltól dalig, The Transcendents) lett a szerencsés, akit a Warner a megfelelő személynek talált a karakter megformálására. Barbara Gordon, James Gordon felügyelő lánya az 1967-es első feltűnésétől egészen 1988-ig rendszeres szereplő volt Batman képregényeiben, ám az ugyanebben az évben megjelenő Batman: A gyilkos tréfa című történetben a Joker támadása után tolószékbe kényszerült. A sorozatban is ezt veszik majd alapul, akinek az élete Dick Grayson visszatérése után újfent komplikálttá válik majd.

A következő etapról sajnos nem tudni sok mindent, de az biztos, hogy visszatérünk Gothambe, ráadásul a rendező-operatőr elmondása szerint a folytatás tónusában az első szezont fogja megidézni a lehető legjobb értelemben, mindezt vegyítve a második felvonás drámai vonalával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.