Hirdetés

Sorozat készülhet a 2011-es Vasököl alapján

|

A széria a Disney+-ra érkezhet majd.

Hirdetés

Hamarosan újjáéledhet a Hugh Jackman fémjelezte bokszoló-robotos sci-fi, a Vasököl, ám kicsit más formában, mint amire sokan gondoltak volna eredetileg. A Variety legújabb információi szerint ugyanis a 2011-es filmet sorozat formájában tervezi adaptálni a Disney, méghozzá saját streamingszolgáltatójára, a Disney+-ra.

Hirdetés

A portál belsős információk alapján úgy tudja, hogy a projekt a fejlesztés korai szakaszában tart, amihez még nem találtak írót, ahogyan a sorozat cselekményéről sem hoztak nyilvánosságra további részleteket, így nem tudjuk, hogy folytatást, vagy rebootot/remake-et kapunk majd. A hírek szerint viszont az eredeti film rendezője, Shawn Levy a 21 Laps produkciós cégével visszatérne felügyelni a széria elkészülését. Rajta kívül még Robert Zemeckis és Jack Rapke produkciós cége, a Compari Entertainment is részt vesz majd a projektben.

Még tavaly augusztusban röppentek fel arról a hírek, hogy folytatást kaphat a történet, amely bár nem szerepelt úgy a pénztáraknál, mint ahogyan azt a stúdió elvárta volna, az évek során egyfajta kultusz nőtt köré. Most pedig úgy tűnik, a Disney meghallgatja a rajongók kéréseit, és feléleszti a robotos sci-fi világot. Ti örültök a hírnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.