Hirdetés

Sorozatos reboot készül a Mimic: A júdás fajból

|

Guillermo del Toro filmjét Paul W. S. Anderson fogja sorozattá alakítani.

Hirdetés

A Mimic: A júdás fajra többen emlékezhetnek, hiszen nem pusztán Guillermo del Toro (A víz érintése, Bíborhegy, Tűzgyűrű) második egész estés filmjét, de egyben egy kissé gusztustalan, ám működőképes szörnyfilmet is tisztelhettünk benne. A megjelenés, vagyis 1997 óta azért sok minden lefolyt már a Dunán, így Hollywood elérkezettnek látta az időt, hogy rebootot kapjon az alkotás, méghozzá egy sorozat képében - írja a Deadline. A produceri munkákat és nagy eséllyel a pilot rendezését pedig Paul W. S. Anderson vállalta magára.

Hirdetés

Anderson jelenléte miatt sokan ráncolhatjuk a homlokunkat, hiszen az angol filmrendező és forgatókönyvíró nem éppen a minőségi, kiemelkedő alkotásairól híres. Elég csak körbenézni a filmográfiájában, és sorra láthatjuk, hogyan tudta évről évre alulmúlni magát, például A kaptár-filmekkel. A bűnös élvezet kategóriába persze több alkotása is belesik, de egyiket sem vállalnánk fel egy beszélgetés során. Ugyanakkor az előzetes elmondások szerint a Mimic sorozat hűen nyúl majd az alapjául szolgáló filmhez, és nem fog spórolni a vérrel. De ez elég egy "jó" szériához?

Ti mit gondoltok, jó ötlet egy 1997-es filmet sorozattá alakítani Andersonnal a fedélzeten?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.