Hirdetés

Megvan a Star Trek: Discovery Spockja

|

A második évadban a Star Trek univerzum legnépszerűbb karaktere bővíti a stábot, ami izgalmas új csavart hozhat a történetbe.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Sir Patrick Stewart visszatér a legendás Jean-Luc Picard szerepében egy új Star Trek sorozatban, most egy másik közkedvelt karakter visszatéréséről számolhatunk be. A CBS bejelentette, hogy a Star Trek: Discovery 2. évadában Ethan Peck, az Oscar-díjas Gregory Peck unokája fogja életre kelteni Spockot. A félig ember, félig vulkáni származású tudományos tisztnek Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) mostohatestvéreként lesz fontos szerepe a jövőre érkező szezonban.

Hirdetés

A fiatal színésznek nem lesz könnyű dolga, hiszen nem csupán Leonard Nimoy, hanem Zachary Quinto csizmájába is bele kell férnie a lábának. Alex Kurtzman, a sorozat vezető producere azonban bízik Peckben. Elmondta, hogy jól megválogatták kit is szerződtetnek a szerepre.

"52 évnyi televíziózáson, párhuzamos és tükör univerzumokon át, egyedül Mr. Spock az eredeti legénység egyetlen tagja, aki minden Star Trek érából kivette a részét. A nagyszerű Leonard Nimoy és a briliáns Zachary Quinto semmihez sem fogható emberséget vittek egy örökösen a logika és az érzések között gyötrődő karakterbe. Hónapokig kerestük azt a színész, aki hozzájuk hasonlóan tud valamit adni önmagából a szerephez. Azt a színészt, aki erőfeszítések nélkül képes magára ölteni Spock legnagyszerűbb tulajdonságait: empátiát, intuíciót, együttérzést, zavarodottságot és vágyakozást. Ethan Peck mindezen tulajdonságok birtokában sétált be a szobába, pontosan ismerve azt az rémisztő felelősséget, amivel Leonardnak, Zacknek és a rajongóknak tartozik. Készen áll a kihívásra annak érdekében, hogy oltalmazza és bővítse Spock hagyatékát. Elképesztően örülünk annak, hogy ebben a szellemiségben üdvözölhetjük őt a családunkban."

A Star Trek: Discovery 2. évadának pontos premier dátuma még nem ismert, de valamikor 2019. elején fog debütálni. Ha nem láttátok még az első felvonást és Spock csatalkozása hallattán kedvetek támadna belenézni, akkor bátran olvassátok el cikkünket, amit az első epizódról írtunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.