Hirdetés

Élőszereplős Star Wars sorozat készül, de jön Marvel széria is

|

A Disney szakítani készül a Netflix-szel és elindítja saját streaming szolgáltatását, amelyen saját gyártású sorozatok futnak majd. A Star Wars természetesen nem fog kimaradni a felhozatalból, de vannak azért más meglepetéseik is.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Disney bejelentette Rian Johnson új Star Wars trilógiáját, a Walt Disney Company elnöke, Bob Iger beszélt a befektetőknek más projektekről is. 

Hirdetés

Mint tudjuk, a Disney saját streaming szolgáltatást indít 2019-ben, amelynek egyik húzóneve Iger szerint egy élőszereplős Star Wars sorozat lesz, de nem ez az egyetlen. Készülni fog egy sorozat a 2001-es Pixar klasszikus, a Szörny Rt. alapján, valamint a Disney Channel nagysikerű franchise-ából, a High School Musicalből is. Természetesen nem hagyják ki az aranytojást tojó tyúkjukat sem, így egy Marvel szériára is bizton számíthatunk, noha konkrétumokról egyelőre nem beszélt a vállalat elnöke. 

Az új VOD (video-on-demand) szolgáltatás célja hogy az amerikai előfizetők hozzáférhessenek a legújabb élőszereplős és animációs filmekhez a Disney és Pixar gyártásában, kezdve a 2019-es premierekkel, mint a Toy Story 4, a Jégvarázs 2 és Az oroszlánkirály, beleértve más nagy volumenű projekteket is. A Disney komoly összegeket fektet bele abba, hogy saját gyártású filmekkel, sorozatokkal, miniszériákkal és más, brandhez kapcsolódó exkluzív tartalmakkal töltse meg a szolgáltatását. Természetesen a korábban már kiadott Disney, Pixar, Disney Channel, Disney Junior és Disney XD filmek/sorozatok mind bele fognak tartozni a kínálatba, amely körülbelül 500 filmet és közel 7000 sorozatepizódot jelent. Arról egyelőre nem tudni, hogy Európában is elindul-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.