Hirdetés

Pletyka: a Disney több Star Wars spin-off sorozatot is tervez

|

A Disney streaming platformjára készülhetnek el és egy-egy karakterre koncentrálnának, például a Solo filmből is.

Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Miki egeres vállalat idén érkező streaming platformjára, a Disney+-ra több exkluzív tartalom is készül, beleértve a Star Wars univerzumát is: a Jon Favreau rendezésében készülő The Mandalorian van a legelőrehaladottabb állapotban, de novemberben az is kiderült, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet sem ússza meg, előzménysorozatot fog kapni, amely Cassian Andor (Diego Luna) karakterére fókuszál majd. 

Hirdetés

A We Got This Covered jelentése szerint - és mint ilyent, tessék nem készpénznek venni - a LucasFilm négy karakternek is saját sorozatot szeretne szentelni a Disney+-on, ők pedig Qi'Ra (Emilia Clarke) és Lando (Donald Glover) a Solo: Egy Star Wars történetből, illetve Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) az új trilógiából. A honlap úgy tudja, hogy a szériák még a nagyon korai szakaszban járnak, így egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az eredeti színészek visszatérnek-e vagy hogy hová fognak illeszkedni az idővonalon. 

Ha ezek az információk igazak is, meglepődnénk, ha Finn és Poe kapcsán bejelentenének bármit is azelőtt, hogy a Star Wars 9 mozikba kerülne idén decemberben, elvégre az spoileres lehetne az új trilógia zárására nézve. Ti örülnétek, ha a megnevezett karakterek saját sorozatot kapnának a Disney+-on?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.