Hirdetés

Ennyi évadot élhet meg a Stranger Things

|

Újabb információ látott napvilágot a Stranger Thingsről, melyből most az derült ki, milyen hosszúra is tervezik a készítők a sorozatot.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben rendesen elláttak minket a készítők a Stranger Things következő szezonjával kapcsolatos hírekkel. A Super Bowl alatt megkaptuk az első előzetest, kiderült a pontos premierdátum, valamint egy csokornyi infót is megtudtunk a történetről. Ezúttal viszont a sorozat jövőjéről beszéltek a készítők, pontosabban arról, hogy hány évadot is kaphatunk még.

Hirdetés

A Duffer-fivérekkel (név szerint Matt és Ross Dufferrel) az Entertainment Weekly készített a minap egy interjút, melyben a páros az alábbiakat árulta el:

Hogy hány évadra is tervezünk? Nos, ebben a pillanatban azt mondhatjuk erre, hogy négy vagy öt évadban gondolkodunk. Persze ez sincs kőbe vésve, hiszen minden változik és változhat menet közben, szóval meglátjuk. De azon leszünk, hogy egy kerek egészet alkossunk meg, határozott lezárással. Nem akarjuk addig húzni, míg kifogy belőle a szufla, és senki sem kíváncsi már rá, mint azt más sorozatoknál látjuk néha. A csúcson szeretnénk abba hagyni.

Ezután hozzátették, hogy az idei etapot is egy hosszú filmként kezelik, ami szintén egy tisztességes lezárást kap, amellyel remélhetőleg mindenki teljesen elégedett lesz. Azonban a lefektetett alapok megágyaznak az esetleges további szezonoknak is. A Stranger Things 2. évada október 31-én debütál a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.