Hirdetés

Kiderültek a Stranger Things 3. évadjának epizódcímei

|

Vajon miről árulkodhatnak a részek rejtélyes elnevezései?

Hirdetés

Úgy tűnik lassacskán beindul a marketinggépezet a Netflix egyik legnépszerűbb és legismertebb sorozatához, a Stranger Thingshez (melynek legújabb, 3. szezonja valamikor 2019 folyamán érkezik majd a streamingszolgáltatóra), a napokban ugyanis közzétették az első rövidke kis videót, amelyben csak úgy, mint a 2. etapnál, úgy most is a epizódok címei kerültek leleplezésre, amik így hangoznak:

Hirdetés

3x1 - "Suzie, Do You Copy? " (Veszed az adást, Suzie?)

3x2 - "The Mall Rats" (A plázapatkányok)

3x3 - "The Case of the Missing Life Guard " (Az elveszett életmentő esete)

3x4 - "The Sauna Test" (A Szaunateszt)

3x5 - "The Source" (A Forrás)

3x6 - "The Birthday " (A születésnap)

3x7 - "The Bite" (A harapás)

3x8 - "The Battle of Starcourt " (A starcourt-i csata)

A pontos premierről sajnos továbbra sincs infó, annyi azonban biztos, hogy az új etap 1985-ben fog játszódni, ám már nem az iskolaév alatt, hanem a nyári szünetben. Éppen ezért gyaníthatóan valamikor a nyár folyamán fog debütálni Elevenék legújabb kalandja is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.