Hirdetés

Ennyi epizódból fog állni a Stranger Things 3. évada

|

Nagyon lassú tempóban érkeznek az információk a Stranger Things következő szezonjáról, így minden kis részletre lecsapunk: ezúttal az epizódok száma derült ki.

Hirdetés

Nehéz úgy írni a Stranger Things sorozatról, hogy ne menjen át ömlengésbe a mondandóm, hiszen a Duffer testvérek szériája az egyik legjobb dolog, amit a Netflix tett a nézőkkel, ráadásul féltucat tehetséges színészpalántát - köztük a legismertebbel, Millie Bobby Brownnal - adott Hollywoodnak, az új Pokolfajzatról, David Harbourról nem is beszélve. A második évad sokak szerint még zseniálisabb lett, mint az első, így nem csoda, hogy kitörő lelkesedés fogadta a harmadik felvonás berendelését.

Hirdetés

A folytatásról még fájóan keveset tudunk, viszont a gyerekszereplők növése miatt a sorozat idejében lesz egy időbeli ugrás, a srácok már középiskolába fognak járni, amely miatt valószínűleg már nem Hawkins lesz az események középpontjában - az új helyszín pedig új gonosszal jár együtt, erre az egyik producer utalt nemrég. Most kiderült a TVLine jóvoltából, hogy a Stranger Things 3. évada nyolc epizódból fog állni, hasonlóan, mint az első szezon (a második kilenc részt vonultatott fel). A forgatás várhatóan áprilisban kezdődik. 

Ami a megjelenést illeti, 2018 vége, 2019 eleje tűnik reálisnak, de nem lepődnénk meg, ha ismét Halloweenkor kezdhetnénk el darálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.