Hirdetés

Így kívánnak boldog karácsonyt a Stranger Things szereplői

|

Az ifjú színészek összegyűltek, hogy ajándékokat csomagoljanak be néhány szerencsés Stranger Things rajongónak és közben jól is érezték magukat.

Hirdetés

Bár hangulatát tekintve a Netflix sikersorozata inkább a halloweenhez köthető, a széria gyereksztárjai, azaz Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp és Sadie Sink azonban erre fittyet hányva összegyűltek, hogy ünnepi hangulatban ajándékozzanak. 

Hirdetés

De nem egymást, hanem néhány Stranger Things rajongót a nagyvilágból, akik bizonyára nagyon boldogok lesznek, hogy személyesen a színészek csomagolják be a meglepetéseiket. A videó nem csupán szívet melengető, de egyúttal mókás is, ugyanis a srácok arra a kérdésre is választ adnak, hogy ki csomagol a legügyesebben és ki a legrosszabbul. Találjátok ki, hogy utóbbi kire jellemző...

A Stranger Things 2019-ben folytatódik a 3. évaddal, mi már alig várjuk. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.