Hirdetés

The Flash 3. évad - megvan az első visszatérő

|

A The Flash 2. évada durva cliffhangerrel ért véget, amely még bármerre tovább viheti Barry Allen történetét, azonban egy szereplő jó eséllyel részese lesz az eseményeknek.

Hirdetés

A The Flash második évadának fináléja után csak kapkodták a fejüket a rajongók, hogy mi fog történni a harmadik szezonban, vajon a készítők milyen fordulatokat tartogatnak még ezután nekik, illetve mikor láthatják már a sorozatos Barry Allen Flashpoint Paradoxát. Bár a lehetséges főgonoszról már szállingóznak a pletykák, a visszatérő szereplőkről ezidáig még nem érkeztek hírek, viszont most kiderült, hogy egy olyan színészt is viszont láthatunk majd az új epizódokban, aki már az első évadtól része a gárdának. Figyelem! Innentől SPOILER!

Hirdetés

Bár a következő szezon részleteit hét lakat alatt tartja egyelőre a The CW, az Entertainment Weekly forrásai szerint a zseniális Tom Cavanagh vissza fog térni harmadszorra is. Az EW spekulációi szerint ha a sorozat valóban a Flashpoint történetszál felé halad, akkor a Reverse Flash (Eobard Thawne) soha nem ölte meg a Föld-1-es Harrison Wells-t és feleségét, vagyis az új évadban várhatóan az eredeti Wells-t láthatjuk majd. B-verzióként ott van az a lehetőség is, hogy az időközben az eredeti otthonába visszatérő Föld-2-es Wells játszik szerepet az események alakításában.

Bármelyik is legyen, a lényeg az, hogy Cavanagh finom és folyamatosan minőségi, élvezetes játékát várhatóan nem kell nélkülöznünk Barry Allen következő kalandjai során sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.