Hirdetés

Nem mostanában fog véget érni a The Walking Dead

|

Legalábbis a csatorna vezetői így tervezik.

Hirdetés

Bár a kaszás minden sarkon ott leselkedik a The Walking Dead túlélőire, ez magára a sorozatra nem mondható el, az AMC ugyanis a minap újfent megnyugtatta a rajongóit, hogy a szériát nem mostanában szeretnék befejezni, és még hosszú ideig élvezni fogja a csatorna fejeseinek bizalmát.

Hirdetés

Az AMC Networks a minap közzétette a negyedik negyedéves pénzügyi jelentését, mely jobban alakult, mint ahogyan azt várták, amit nagy részben a sorozat stabil népszerűségének köszönhetnek. És bár idén a 7. évad egy váratlan nézettségi zuhanással is küzd, a sorozat még mindig az első helyet foglalja el hétről hétre a nézettségi versenyben a kulcsfontosságú 18 és 49 közötti korosztályban.

A sorozat továbbra is jelentős erőt képvisel a piacon és továbbra is az első számú sorozat a fiatal nézők széles körében. Hisszük és reméljük, hogy még hosszú ideig a képernyőn lesz, mely tovább fogja erősíteni a stratégiai és pénzügyi helyzetünket. - nyilatkozta az AMC vezérigazgatója, Josh Sapan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.