Hirdetés

Íme a karakter, aki összeköti a The Walking Deadet és a Fear the Walking Deadet

|

Kiderült, hogy a The Walking Dead melyik szereplője tűnik majd fel a Fear The Walking Deadben.

Hirdetés

Októberben került megrendezésre a  New York Comic Con, ahol természetesen az AMC és annak legnagyobb zászlóshajója, a The Walking Dead is tiszteletét tette. A készítők akkor bejelentették, hogy hamarosan érkezik a crossover a széria és annak testvérsorozata, a Fear The Walking Dead között. Azt azonban még nem árulták el, hogy ki fog feltűnni és hol, de a találgatások rögtön megindultak a rajongók között.

Hirdetés

A legtöbb vélemény szerint a Michael Cudlitz által alakított Abraham Ford volt a legnagyobb esélyes a posztra, a Talking Dead legutóbbi epizódjából azonban most kiderült, hogy a Lennie James által megformált Morgan Jones lesz az, aki a először tiszteletét teszi a spin-offban.

Morgan még az első évadban kötött barátságot Rickkel, azonban nem sokkal ezután eltűnt, és csak a harmadik szezon végén tűnt fel újra. Hogy a köztes időintervallumban mi történt  a karakterrel csak nagyon keveset tudunk, így a Fear the Walking Dead új etapja néhány választ is adhat majd néhány ezzel kapcsolatos kérdésre. A negyedik évad forgatása egyébként holnap kezdődik, és ha hihetünk az ígéreteknek, Lennie James nem csupán vendég-, hanem visszatérő szereplő is lesz a szériában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.