Hirdetés

The Walking Dead - az AMC még jó sokáig tervez a sorozattal

|

Nem mostanában ér véget a zombis kaland.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik az AMC nagysikerű, ám szebb napokat is látott sorozata, a The Walking Dead 9. szezonja, mely egyben vízválasztó is lehet a széria életében, hiszen a főszereplő Andrew Lincoln már bejelentette: a 9. etapban fog feltűnni utoljára Rick szerepében. Hogy lesz-e élet Rick után, azt nem tudjuk, de ha a csatornán múlik, akkor még jó ideig a képrenyőkön marad a zombis sorozat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis nemrég készített egy interjút az AMC vezérigazgatójával,  Josh Sapannel, aki így nyilatkozott a jövőről:

A The Walking Dead egy univerzum... és rengeteg ötletünk van arra, hogy miként folytassuk és bővítsük tovább a világot legalább az elkövetkező évtizedben. Ezek az ötletek, vagy inkább terv egy óvatos terv, amely tiszteletben tartja a világot és annak rajongóit.

Sapan ezután példaként felhozta a Fear the Walking Dead-et, utalva arra, hogy miként lehetne bővíteni az univerzumot az anyasorozaton túl. Vagyis még sokáig velünk lehet a The Walking Dead, de vajon jól járnak ezzel a rajongók?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.