Hirdetés

Nem készült sokat Geralt szerepére Henry Cavill a The Witcher sorozatban

|

A színész a szörnyvadász megformálásáról beszélt.

Hirdetés

Azt már régóta lehetett tudni, hogy Henry Cavill rengeteget küzdött Geralt szerepéért a Netflix The Witcher sorozatában, ám a rengeteg nyilatkozat és hivatalos anyag után egyre biztosabbá válik, hogy a szörnyvadászt gyakorlatilag a DCEU volt színészére írták rá. Cavill szerint azonban semmiféle komolyabb felkészülést nem igényelt a karakter megformálása.

Hirdetés

Ez egy francia lapnak adott interjúból derült ki nemrég, amelyben a színész elárulta, hogy mivel nagy rajongója az egész Witcher-világnak, ezért már régóta készen állt a szerepre:

Semmiféle komolyabb felkészülést nem igényelt a sorozat, hiszen az egyik legnagyobb rajongója vagyok mind a könyveknek, mind a játékoknak egyaránt. Mondhatni ezzel a világgal kelek és fekszek évek óta. Emiatt rengeteg alkalmam volt arra, hogy átgondoljam a karaktert, ezért a felkészülésem már a casting megkezdése előtt rég véget is ért.

Cavill tehát teljesen elhivatott volt a szerepért és a sorozatért is, így szinte biztosak vagyunk abban, hogy rá nem lehet majd panasz a 8 rész alatt. Azért reméljük, hogy maga a sorozat sem fog csalódást okozni. A The Witcher valamikor decemberben érkezhet a Netflix kínálatába, főbb szerepben pedig feltűnik még Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri) és Joey Batey (Jaskier).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.