Hirdetés

Máris berendelték a The Witcher második évadát

|

Tovább folytatódik a szörnyvadász kalandja.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a Netflix hosszú távra tervez a The Witcherrel, hiszen ezzel szeretnék nemcsak a Trónok harca által maga után hagyott űrt betölteni, hanem bebetonozni saját helyzetüket is a streaming szolgáltatások egyre sűrűsödő piacán. A készítők szerint ráadásul legalább hét évadra elegendő történetük van, így most már csak azon múlik minden, hogy a nézők ráharapnak-e Geralt történetére. A cég pedig olyannyira bízik ebben, hogy egy hónappal az első évad premierje előtt be is rendelte a folytatást. 

Hirdetés

Ezt maga a széria showrunnere, Lauren Hissrich jelentette be Twitter oldalán, amelyet nemsokkal később a Netflix hivatalos megerősítése követte. Kiderült továbbá, hogy a második évad nyolc epizódból fog állni, melynek forgatása a jövő év elején veszi kezdetét Londonban, és a tervek szerint 2021-ben már műsorra is tűzné a streamingóriás.

A The Witcher december 20-án debütál a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.