Hirdetés

BRÉKING: A Trónok harca színésze lesz Bruce Wayne a Titans 2. évadában

|

Nem akárki bújik majd Gotham köpenyes igazságosztójának bőrébe.

Hirdetés

A kezdeti szkepticizmus ellenére a Warner egészen nagyot ment a saját streaming szolgáltatásukon, a DC Universe-en látható élőszereplős Titans (Tini Titánok) sorozattal, amely sikerrel tette magáévá azt a sötétebb, érettebb látásmódot, amely Zack Snyderéknek végül nem sikerült. A remek kritikai és nézői visszajelzések után nem is lehetett kérdés, hogy érkezik a széria második etapja, ahol a visszatérőkön kívül ezúttal Bruce Wayne és köpenyes alteregója is kiveszi majd a részét a Titánokra váró megpróbáltatásokból.

Hirdetés

A Deadline robbantotta a hírt, miszerint a Trónok harcában hosszú évek óta Ser Jorah Mormontot alakító, skót származású Iain Glen kapta a milliárdos playboy, Bruce Wayne avagy Batman szerepét, aki a producerek elmondása szerint kénytelen lesz új alapokra helyezni egykori társával, a Brenton Thwaites által alakított Robinnal való viszonyát. Hogy Glennek valóban lesz-e lehetősége magára öltenie a denevérköpenyt, arról egyelőre nem esett szó, viszont kételkedünk abban, hogy a széria alkotói kihagynának egy ilyen lehetőséget, hiszen Glen fizikai felkészültsége alapján tökéletesen magáévá tudná tenni a Sötét Lovag olykor kíméletlen, ámde kétségkívül látványos harcstílusát.

A Batmanként töltött több évtizednyi bűnüldözés után a milliárdos Bruce Wayne továbbra is eltökélt abban, hogy  megóvja Gothamet a városra leselkedő gonosz erőktől. Ahhoz, hogy ezt véghezvihesse azonban muszáj elsimítania a közte és a Dick Grayson közt lévő feszültséget, miközben mindent elkövet annak érdekében, hogy segítsen volt társának és a Titánoknak abban, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból.

A Titans második évada valamikor ősszel válik elérhetővé a DC Universe kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.