Hirdetés

Titans - így fog kinézni Robin az élőszereplős sorozatban

|

Lehullt a lepel a Tini Titánok sorozat főszereplőjének kinézetéről.

Hirdetés

A Warner és a DC még 2017-ben jelentette be, hogy idén elindítanak egy digitális csatornát, amelyen saját gyártású, DC-tematikájú sorozatokat nézhetnek majd a rajongók. A hír mellé annó rögtön 2 szériáról is lerántották a leplet, ami a csatorna indulásával érkezik majd, melyből az egyik a DC Comics élőszereplős sorozata, a Titans lesz.

Hirdetés

A Titans a népszerű Tini Titánok képregényen alapul, mely egy csapatnyi félelmet nem ismerő fiatal hősről szól, akiket az árnyékból előlépett Dick Grayson, azaz Robin vezet, de rajta kívül feltűnik még például Starfire és Raven is. A széria forgatása már zajlik egy ideje, ahonnan érkezett néhány lesifotó korábban, viszont most a stúdió végre leleplezte a főszereplő kinézetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.