Hirdetés

Trilógiaként indult az Obi-Wan Kenobi sorozat

|

A széria írója, Stuart Beattie azt is elárulta, miről szólhatna egy potenciális második évad.

Hirdetés

Hogy valóban egyévados marad-e az Obi-Wan Kenobi vagy sem, arról egyelőre semmi hivatalos információnk nincsen. Mindenesetre mind Kathleen Kennedy, mind a sorozat két sztárja, Ewan McGregor, illetve Hayden Christensen kifejtették már, hogy nincs teljesen kizárva a folytatás. A sorozat forgatókönyvéért felelős Stuart Beattie a napokban a The Directnek adott interjút, melyben újabb kulisszatitkokra derült fény a széria kapcsán.

Hirdetés

Egyrészt Beattie megerősítette, hogy eredetileg egy filmtrilógiaként prezentálták az ötletet a Disneynek, ám a Star Wars-filmek bukdácsolásai után a stúdió visszavonulót fújt a kisképernyőre. Másrészt Beattie arra is kitért, hogy ha esetleg mégis kapna egy második évadot a sorozat, akkor az merre mozdulhatna tovább.

"Szóval ismételten, ez egy olyan univerzális téma, amivel mi mindannyian küszködünk, nevezetesen kibékülni a saját halandóságunkkal. Szóval, számomra ez volt a második evolúciós lépcsőfok, hogy Obi-Wan békéljen meg a saját halandóságával, valahogyan egy prófécián keresztül, vagy úgy, hogy Qui-Gon megmondja neki, hogy 'lesz egy olyan pillanat, amikor fel kell áldoznod magad a jó ügy érdekében'. Erre Obi-Wan mondaná, hogy 'micsoda?! Nem-nem-nem-nem, én segíteni vagyok itt. Ezt nem tehetem, nem.' Ezután viszont eljuttatnák Obi-Want addig a pontig, ahol elfogadná, hogy egyszer meg fog halni, méghozzá önszántából egy kritikus pillanatban, és a nézők tudni fogják, mikor érkezik el az a pillanat. És amikor az Egy új reményben elérkezik ez az esemény, már érteni fogják. Obi-Wan is felismeri, hogy már ezt az ösvényt tapossa, és csak erre a pillanatra várt, és emiatt képes elfogadni oly könnyedén. Hogy feláldozza magát és meghaljon. Szóval ez lett volna számomra a második fejlődési fok, a második film, a második történet. Ami engem illet, ha bármilyen közöm is lesz az Obi-Wan második évadához, ebbe az irányba terelném a karaktert. Ez számomra nagyon érdekes lenne, és ahogy mondtam, egy mindenkit érintő téma lenne."

Tekintve, hogy Beattie mennyire terjedelmesen nyilatkozott a második évad kapcsán, két forgatókönyvet látunk magunk előtt: vagy nem lesz folytatás, vagy ha el is készül, akkor nem Beattie elképzelései szerint, hiszen túlságosan is megeredt a nyelve a fontosabb részleteket illetően.

Ti néznétek egy második évadot több Qui-Gonnal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.