Hirdetés

Trónok harca - minden idők legnézettebb epizódja lett a finálé az HBO-nál!

|

Rekordnézettséggel búcsúzott el a sorozat.

Hirdetés

2011-ben indult útjára a George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényfolyamán alapuló sorozat, a Trónok harca, amely az évek során hihetetlen népszerűségre tett szert, éppen ezért rengetegen várták, hogy miként sikerül lezárni ezt a nagyívű történetet. A tegnapi napon pedig el is érkezett a sorozatzáró rész, ami még az etap korábbi epizódjainál is jobban megosztotta a rajongókat. Persze mint az várható volt, ez sem gátolta meg a finálét abban, hogy rekordnézettséget produkáljon.

Hirdetés

Az HBO a mai nap folyamán ugyanis közzétette a nézettségi adatokat, melyből kiderült, hogy az utolsó részt 19,3 millió ember követte nyomon valamilyen HBO-s platformon, ezzel lehagyva az előző, 5. rész által felállított 18,4 milliós rekordot. Emellett a csatorna büszkén adta hírül, hogy a finálé lett minden idők legnézettebb epizódja az HBO-nál, amit a tévés sugárzáskor 13,9 millióan néztek, ezzel pedig sikerült a korábbi csúcstartót, a Maffiózók 4. szezonpremierjének a rekordnézettségét (13,4 millió) megdöntenie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.