Hirdetés

A Trónok harca egyik írójával készül A Gyűrűk Ura-sorozat

|

Westeros után egyenesen Középföldére utazik a Trónok harca írója és producere, hogy felügyelje az amazonos A Gyűrűk Ura forgatókönyveit.

Hirdetés

A Trónok harca befejező évadának fényében sokan felhőkölhetnek annak hallatán, hogy  A Gyűrűk Ura-sorozat igazol egy írót a csapatból, ám vetve egy pillantást Bryan Cogman munkásságára, nincs valódi okunk az aggodalomra. Cogman a Trónok harca készítőinek asszisztenseként kezdte pályafutását a sorozat életében, ugyanakkor hamar kitűnt, hogy mélyen és részletesen ismeri a feldolgozandó alapanyagot. Így amellett, hogy fontos tanácsadóként tekintettek rá a készítők, még azt a lehetőséget is megadták neki, hogy ő maga írjon egyes epizódokat az évek során.

Hirdetés

Cogman fantáziája nem ódákba illő csatákkal és hasonló látványelemekkel van tele, hanem sokkal inkább hosszú és tartalmas beszélgetésekkel. Az ő nevéhez fűzhetők olyan közkedvelt epizódok, mint a "Cripples, Bastards, and Broken Things" az első évadból, vagy éppen a harmadik szezon "Kissed by Fire" című része. Természetesen a megosztóra sikeredett nyolcadik évadból sem maradt ki Cogman, ezúttal az "A Knight of the Seven Kingdoms" jegyzi keze munkáját. Talán a megosztóra sikeredett lezárásnak éppen ez az egyik legjobban sikerült mozzanata, hiszen feszült hangulatban követhetjük végig a karakterek felkészülését a nagy csatára, valamint Jaime és Brienne is itt kapnak egy emlékezetes és szép pillanatot.

George R.R. Martin egyszer azt nyilatkozta, hogy hiába volt ott David Benioff és Dan Weiss, kellett még egy harmadik fél is, "a sárkány harmadik feje". Ez a fej volt Bryan Cogman, akit hasonló szerepkörben tudunk elképzelni A Gyűrűk Ura-sorozat életében, ahol szintén van már két showrunner a kormánynál JD Payne és Patrick McKay személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.