Hirdetés

Újabb Marvel-sorozat érkezhet a Disney+-ra, amiben visszatérne Nick Fury is!

|

Mégsem búcsúztunk el a karaktertől.

Hirdetés

Bár nagyon úgy tűnt, hogy Samuel L. Jacksont a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében láthattuk utoljára a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatójának szerepében, most mégis arról szól a fáma, miszerint Nick Fury ismét feltűnhet egy produkcióban, ezúttal azonban a Disney+-on. 

Hirdetés

Legalábbis ha hihetünk a Variety értesüléseinek, akik nemrég megtudták, hogy a már korábban bejelentett sorozatok mellett egy újabb széria készül a streamingszolgáltatásra, amelyben a karakter is tiszteletét teszi. Bár hivatalos megerősítés még nem történt a stúdió részéről, de az oldal több forrásra alapozva azt írja, hogy a sorozat forgatókönyvét a Mr. Robot egyik írója, Kyle Bradstreet szerzi majd, aki egyben a széria executive producere is lesz.

Az viszont nem derült ki a hírből, hogy a történet konkrétan Nick Fury-ra fókuszálna-e, vagy csak mellékkarakterként szerepelne benne, esetleg egy cameo erejéig tűnne fel. Mindenesetre mi bármelyik végeredménynek nagyon örülnénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.