Hirdetés

Újabb részletek láttak napvilágot a The Boys következő évadáról

|

A következő szezonban fontos szerepet kap majd Deep és az Egyház harca.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas sikernek, és népszerűségnek örvend az Amazon vérgőzös szuperhősös sorozata, a The Boys, amit mi sem bizonyít jobban, hogy nem csak egy spin-off sorozat lett berendelve, hanem természetesen a fősodor következő etapja is, amelyről most új információk láttak napvilágot.

Hirdetés

A The Hollywood Reporternek nemrég lehetősége nyílt interjút készítenie a sorozat showrunnerével, Eric Kripkével, aki elmondta, hogy a széria karakterei között rengetegféle személyiséget fedezhetünk fel, de egyik sem kapott olyan ívet, mint amilyet Deep karaktere, és amit a harmadik évadban még tovább fognak mélyíteni.

Mint ahogyan azt láthattuk az elmúlt szezon során, Deep a Hetekből történő kirúgása után egyfajta spirituális átalakuláson ment át a szezon során az Egyháznak köszönhetően, akikben azonban végül csalódnia kellett, ezért a folytatásban erősen vissza fog vágni nekik, ami az évad egyik fő történetszála lesz majd. Reméljük kicsit tényleg több figyelmet kap majd a karakter, hiszen a második évadban kicsit elsikkadt a többiekhez képest, pedig a potenciál megvan benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.