Hirdetés

Újra forog a Westworld negyedik évada

|

A Covid miatt kellett egy időre leállnia a sorozatnak.

Hirdetés

Tavaly májusban ért véget az HBO nagy sikerű androidos sorozatának, a Westworldnek a 3. évada, mely elhagyva az első két évad helyszínét, immáron a kinti világban, Los Angelesben követte Dolores és a többiek kalandját. A rajongók szerencsére már jóval a finálé előtt megnyugodhattak a folytatást illetően, aminek a forgatása június óta zajlott, azonban a koronavírus miatt egy időre szünetelt.

Hirdetés

A széria új évadának forgatását július 21-én kellett leállítani, mivel az egyik stábtag pozitív koronavírustesztet produkált. A csatorna pedig megfékezve az esetleges továbbterjedés veszélyét, azonnal beszüntette a munkálatokat, az illetőt pedig elkülönítette. Szerencsére azonban nem tartott sokáig a kényszerszünet, a Deadline értesülései szerint ugyanis a tegnapi napon már folytatódhatott is a forgatás, ami jelenleg is zajlik a kaliforniai Melody Ranch helyszínen, ahol többek között olyan alkotások készültek korábban, mint a szintén HBO-s Deadwood sorozat, a Django elszabadul vagy éppen a Volt egyszer egy Hollywood.

Sajnos az új évad történetéről továbbra sem tudni semmit, de annyi biztosnak tűnik, hogy minden fontosabb szereplő visszatér, úgy mint Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, az előző évadban bemutatkozott Aaron Paul és Jeffrey Wright. Ezen felül a premierdátumot is még titok övezi, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor valamikor 2022 tavaszán számíthatunk rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.