Hirdetés

Véget ért a Good Omens 2. évadának forgatása

|

Szépen haladnak a munkálatokkal.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelentette be az Amazon, hogy folytatást készítNeil Gaiman és Terry Pratchett kultikus műve alapján készült sorozathoz, a Good Omens-hez. A munkálatokat nem sokkal később meg is kezdték, amellyel olyan jól haladtak, hogy a napokban a végére is értek.

Hirdetés

Ezt Douglas Mackinnon, a széria rendezője és társshowrunnere árulta el a Twitter profilján, ahol egy képet osztott meg a forgatás utolsó napjáról. A "That's a wrap. Good Omens 2" leírással ellátott fotó nem sokat árul el, csak a sorozat második évadának logóját viselő kijárati táblát láthatunk és egy ismeretlen személyt, aki éppen elhagyja a stúdiót. Természetesen a sorozat második évadának részleteit továbbra is titok övezi, de mindenképp örömteli fejlemény, hogy a forgatás a végéhez ért.

A Good Omens új, hat epizódból álló évada olyan történetszálakat tár majd fel, amelyek már túlmutatnak az eredeti mű lapjain, amelyben egy angyal (Aziraphale), és egy démon (Crowley) különleges kapcsolatát követhettük figyelemmel, miközben az apokalipszis fenyegeti a világot. A folytatásban minden fontosabb szereplő visszatér, úgy mint a két főszereplőt megformáló Michael Sheen és David Tennant, valamint Doon Mackichan  és Jon Hamm is. Új szereplőként feltűnik majd Gloria Obianyo, Liz Carr, és Quelin Sepulveda.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.