Hirdetés

Véget ért a The Walking Dead utolsó részének is a forgatása

|

Lassan már tényleg elérkezik a The Walking Dead sorozat búcsúja.

Hirdetés

Az AMC szebb napokat is megélt, ám még mindig népszerű zombis sorozata, a The Walking Dead hamarosan tényleg leköszön. A napokban ugyanis leforgatták az utolsó jelenetet is a lezáró évadhoz, ezzel pont került egy 12 éves sorozat végére, amely 11 szezont és 177 epizódot ölelt fel. Persze a tényleges befejezés még mindig odébb van: a 24 részes utolsó etap még csak a 16. epizódjánál jár, az utolsó 8 rész pedig csak augusztusban érkezik a képernyőkre.

Hirdetés

A forgatás utolsó napjáról a zombidráma hivatalos Twitter-fiókja számolt be egy fotóalbummal együtt, amelyen a szereplők és a stáb szerepel:

Ma van a nagy nap! A #TheWalkingDead forgatása a végéhez ért. Hihetetlen 12 év volt ez, és reméljük, hogy az összes csodálatos szereplőnek és stábtagnak fantasztikus utolsó napja van. #TWDFamily örökké!

Bár a The Walking Dead a végéhez közeledik, az AMC-n létrejött zombis univerzum számos spin-off formájában tovább fog élni. A Fear the Walking Dead például immár a hetedik évadnál tart (és már biztos, hogy érkezik a nyolcadik is), míg az elmúlt hónapokban olyan mellékszálakat jelentettek be, mint a Tales of the Walking Dead, az egyelőre cím nélküli Carolra és Darylre fókuszáló széria, valamint az Isle of the Dead.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.