Hirdetés

Véget ért az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása

|

Ezt maga a főszereplő árulta el.

Hirdetés

Május óta zajlottak a Disney+-ra érkező Obi-Wan Kenobi-széria munkálatai, amelyért a rajongók túlzás nélkül már évek óta könyörögtek a Disney-nek. A készítők pedig szerencsére nem tököltek sokáig, és szépen haladtak a projekttel, hiszen alig négy hónappal a forgatás megkezdése után már be is fejeződtek a munkálatok. Legalábbis ami a felvételek elkészülését illeti.

Hirdetés

Ezt maga Obi-Wan megformálója, a napokban Emmy-díjjal jutalmazott Ewan McGregor árulta el egy vele készült interjú során, amelyben ugyan a cselekményről továbbra sem tudott mit mondani, azt megerősítette, hogy a sorozat  forgatási fázisa a végéhez ért:

Befejeztük a sorozat forgatását, amely nagyon-nagyon jó móka volt - rettentően élveztem Deborah Chow-val (a rendezővel) dolgozni. Szerintem egy rajongónak sem fogunk csalódást okozni. Nagyon jól éreztem magam végig a munkafolyamat során, és igazán csodálatos emberekkel, kedves emberekkel dolgoztam együtt. Az új technológia, amit a felvételek során alkalmaztunk nagyon klassz, és teljesen más élmény volt leforgatni ezt, mint az előzmény trilógiát.

Premierdátumot azonban továbbra sem tudunk mondani a projekthez, lévén maguk a forgatások is csúsztak a járványhelyzet miatt. Annyi azonban biztos, hogy a történet nagyjából 8 évvel A Sith-ek bosszúja történései után veszi majd fel a fonalat, és nem csak McGregor tér vissza a címszereplő alakjában, de Hayden Christensent is sikerült visszacsábítani Anakin Skywalker szerepében a készülő sorozathoz.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.