Hirdetés

A Smallville Lex Luthorja őszintén beszélt róla, miért nem tér vissza a Végtelen Világok Krízisében

|

A karaktert alakító Michael Rosenbaum a közösségi médiában árulta el, hogy miért nem mondott igent a Warner Bros.-nak.

Hirdetés

Nagyot dobbant a Smallville-rajongók szíve, mikor kiderült, hogy a széria főszereplőjét, Clark Kentet alakító Tom Welling és annak szerelmét, Lois Lane-t megformáló Erica Durance visszatérnek a The CW csatorna Végtelen Világok Krízisét feldolgozó eseményében, amely az Arrowverzum minden korábbinál masszívabbnak ígérkező crossovere lesz. Csakhogy nem mindenki boldog. 

Hirdetés

A rajongók ugyanis a Michael Rosenbaum által életre keltett Lex Luthort is szerették volna viszontlátni Clark és Lois mellett a képernyőn, azonban a színész fájó szívvel nemet mondott a felkérésre, méghozzá nagyon is jó okkal. Rosenbaum Twitteren árulta el a döntésének okait, amely megdöbbentő: ezek alapján a Warner Bros. az ügynökén keresztül kereste meg őt az ajánlattal, azonban sem szkripttel nem tudtak szolgálni, sem azt nem mondták meg, hogy mit fog csinálni, sem azt, hogy mikor lesz a forgatás, lényegében nem terveztek gázsit adni érte, ráadásul azonnal választ akartak kapni. 

Ha minden valóban így történt, akkor nagyon is érthető Rosenbaum állásfoglalása az ügyben és szerencsére a követőtábora is azon az állásponton van, hogy bár kimarad a színész a mókából, de így nem szabadott elvállalnia. Ez pedig felveti azt a kérdést, hogy vajon Tom Wellinget és Erica Durance-t is ilyen feltételekkel környékezte meg a Warner Bros.?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.