Hirdetés

Visszatér a Doctor Who korábbi legendás párosa

|

"Allons-y!"

Hirdetés

2023 a visszatérők éve lesz. Legalábbis a Doctor Who széria számára mindenképpen, hiszen nem csak a 2005-ös újraindulástól számított első négy évadot showrunnerként felügyelő Russel T. Davies érkezik vissza a fedélzetre, hanem a Tizedik Doktor és korábbi útitársa, Donna  is - azaz David Tennant és Catherine Tate. Tennant ikonikus Doktorának újbóli feltűnését már egy ideje pletykálták az interneten, ám Tate-re nem igazán számított senki. 

Hirdetés

Ráadásul annak fényében, hogy a múlt héten bejelentették, hogy a Szexoktatás sztárja lesz a Tizennegyedik Doktor, még Tennant visszatérése is meglepetés. A kultikus sci-fi széria talán legkedveltebb párosával már zajlanak a forgatások, akik a sorozat 2023-ban esedékes 60. évfordulós különkiadása alkalmából tűnnek fel ismét. Davies ezt nyilatkozta a bejelentés kapcsán:

Visszatértek! Ez persze elsőre lehetetlennek tűnhet. Hiszen először bejelentünk egy új Doktort, majd egy régi Doktort, a csodálatos Donnával együtt. Most akkor mi a franc folyik itt? Talán ez egy idáig elveszett történet lesz. Vagy egy párhuzamos világ. Vagy egy álom, vagy csak egy ügyes trükk, esetleg egy visszaemlékezés. Az egyetlen dolog, amit megerősíthetek az az, hogy nagyszerű lesz, hiszen a két legnagyobb sztárunk újra összeáll egy életre szóló csatára.

Ti örültök Tennant és Tate visszatérésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.