Hirdetés

A Westworld folytatásában csak egy idővonal lesz

|

Nem kell aggódni a Westworld második évadjában már egy idővonalon fognak zajlani az események.

Hirdetés

Nemrég Jonathan Nolan és Lisa Joy válaszolt pár rajongói kérdésre és elárultak nekünk pár dolgot a második évaddal kapcsolatban. Míg az első évad során fontos volt a több idővonal, hisz ezen keresztül mutatták be Dolores hogyan éli át az eseményeket a folytatásban már nem fogják alkalmazni ezt a technikát:

Hirdetés

Azt hiszem az első szezon esetében fontos volt a két idővonal, mert bemutatta, hogy min mennek keresztül a karakterek. Akkor szükség volt rá, mert megmutatta mit érez Dolores és az összezavarodottságát. 'Szerelmes vagyok, de ez a férfi üldöz', és akkor rájön, hogy ő nem változott, viszont az idő minden mást átalakított és most ilyenné vált a férfi. A dupla idővonal ezt az érzést hivatott átadni, Dolores nézőpontját.

A továbbiakban nem szeretnék önmagukat ismételni és ugyanazokat az eszközöket használva szórakoztatni a nézőket, viszont a karakterek különböző nézőpontjai és a több szemszögből elmesélt történet továbbra is fontos marad. Ehhez még Nolan hozzátette, hogy valóban Maeve volt az első host, aki megtapasztalta a szabad akaratot és ők is olvassák a Redditen keringő rajongói teóriákat.

A Westworld folytatását egy év kihagyással csak 2018-ben nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.