Hirdetés

A készítők elárulták, hogy miben fog változni a Westworld a következő évadban

|

Az már biztos, hogy követhetőbb lesz az új szezon az előzőnél.

Hirdetés

Azok után, hogy a Breaking Bad sztárja is csatlakozott az HBO sci-fi sorozatához, májusban megérkezett az első előzetes a Westworld 3. etapjához, mely szakítva az első két szezonnal immáron elhagyja a parkot, és a való világba, a futurisztikus Los Angelesbe helyezi át a történetét. Kell is a frissítés minden fronton, hiszen az előző évad bár szórakoztató volt, a feleslegesen túlbonyolított és olykor követhetetlenül zavaros idővonalával rendesen megosztotta a rajongókat. A készítők azonban most megnyugtattak mindenkit, hogy tanultak a hibából, és a folytatás követhetőbb lesz.

Hirdetés

A sorozat két alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy az EW-nek nyilatkozott nemrég, amelyben az új évad változásairól ejtettek néhány szót:

Ez az évad sokkal inkább egy élmény lesz, ahogyan az androidok végre találkoznak az alkotóikkal, mint sem egy sztori-kitalálós játék. Nagyon szeretjük azokat a sorozatokat, amik megtalálják a saját stílusukat és aztán azt csinálják 100 epizódon keresztül - de ez a sorozat sosem volt ilyen. Mindig is azt akartuk, hogy a karaktereink minden évadban radikálisan más helyzetben találják magukat. Egy ilyen tehetséges szereplőgárdával a munka egyik legszórakoztatóbb része végignézni a karakterek fejlődését és átalakulását.

Hogy pontosan melyek ezek a karakterek még nem tudjuk, hiszen az előzetesből eddig csak Dolores (Evan Rachel Wood) visszatérése vált biztossá, aki a második évad végén SPOILER kiszabadult a western tematikájú parkból, és kilépett a valódi világba SPOILER VÉGE. A trailerből az is kiderült, hogy a sorozathoz újonnan csatlakozott Aaron Paul által alakított építőmunkásnak (akit egyébként Calebnek hívnak) is fontos szerepe lesz folytatásban - főleg Dolores történetében:

Aaron karaktere kihívás elé állítja majd Dolorest, hiszen először találkozik majd egy olyan emberrel, aki egy hétköznapi munkás, nem pedig egy milliomos.

A Westworld harmadik szezonja valamikor 2020-ban debütál az HBO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.