Hirdetés

Westworld 3. évad - megérkezett az első előzetes

|

Jövőre folytatódik az androidok kalandja.

Hirdetés

Mikor máskor mutathatta volna be az HBO az első kedvcsinálót a Westworld következő etapjáról, mint a Trónok harca sorozatfináléja után, ezzel is jelezve, hogy bizony van élet Westeroson is túl a csatornánál. Az előzetes láttán pedig sokan nem is sejtenék, hogy egy sci-fi-western széria következő évadáról van szó, hiszen elhagyva a parkot a 3. szezon már a való világba helyezi át a történetet, ráadásul egy új központi karaktert is kapunk a Breaking Bad Jesse Pinkmanje, azaz Aaron Paul képében.

Hirdetés

Ezen kívül azonban a folytatásról semmit nem tudunk, csak annyit, hogy Paul mellett új szereplőként érkezik majd valamikor a sorozatba Vincent Cassel és Lena Waithe is. A Westworld 3. etapja valamikor 2020-ban debütál az HBO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.