Hirdetés

Két Lámpás, valamint Sinestro is benne lesz a Zöld Lámpás-sorozatban

|

Ambiciózus projektnek ígérkezik.

Hirdetés

Tavaly októberben végre kiderült, miként készül idén a Warner is beszállni a streaming-háborúba, melynek keretén belül leleplezték az HBO Max névre keresztelt szolgáltatásukat - ráadásul rögtön be is jelentettek hozzá egy exkluzív címet a Zöld Lámpás-sorozat képében. 

Hirdetés

A széria az ígéretek szerint a DC eddigi legnagyszabásúbb tévés produkciója lesz, mely hasonló blockbuster-szintű költségvetésből készülhet, mint például a Marvel Studios Disney+ szolgáltatásra szánt minisorozatai. Éppen ezért nem egy, hanem rögtön két Zöld Lámpás is főszerepet kap majd a sztoriban, ráadásul az ikonikus főgonosz, Sinestro is szerepelni fog benne.

A hírt Sarah Aubrey (az HBO Max tartalomért felelős személye) árulta el a Television Critics Association (Televíziós Kritikusok Szövetsége) téli sajtótájékoztatóján, amikor tájékoztatták az újságírókat a Greg Berlanti által készülő sorozat jelenlegi állapotáról:

"A jelenlegi terveink szerint a sorozat története több évtizedet ölelne fel, és két, a Földről származó Zöld Lámpás-karaktert állítana a középpontba, miközben szorosan összekapcsolódnának az űrben zajló eseményekkel, valamint a rajongók egyik kedvenc karakterével, Sinestróval."

Természetesen a legegyértelműbb választások a két Zöld Lámpás karakterre Hal Jordan és John Stewart lennének, akik vitathatatlanul a legnépszerűbb földi Zöld Lámpások, és akiknek rengeteg közös történelmük van a képregények hasábjain, így adja magát a helyzet, hogy a televíziós fronton is ők robbantsanak nagyot. Ezzel kapcsolatban azonban még nem történt megerősítés, így csak spekulálni tudunk. Mindenesetre reméljük, hogy a karakterek mellett hamarosan a színészek kilétére is fény derül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.