Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk a 22 mérföld első magyar előzetesét!

|

Mark Wahlberg a Mélytengeri pokol rendezőjével és A rajtaütés sztárjával hozta össze a 22 mérföld című izgalmas akció-thrillert, amelynek trailerét nálunk láthatjátok először szinkronnal.

Hirdetés

Mark Wahlberg és Peter Berg már a negyedik (A túlélő, Mélytengeri pokol, A hazafiak napja) közös filmjükre készülnek, azonban ezúttal nem egy igaz történet feldolgozását láthatjuk tőlük, hanem egy akciódús kémthrillert. 

Hirdetés

A 22 mérföldben (Mile 22) Wahlberg a CIA egyik legtitkosabb szervezetének az ügynökét, James Silvát alakítja, aki azt a feladatot kapja, hogy vigyen biztonságba egy tanút (A rajtaütés filmekből ismert Iko Uwais), csakhogy ezt az ellenségek nyilván nem szeretnék hagyni, így 22 életveszélyes mérföld vár rájuk. Kicsit emlékeztet a sztori a Bruce Willis nevével fémjelzett 16 utcára. Wahlbergen és Uwaison kívül a szereplőgárdát erősíti még John Malkovich, Ronda Rousey és Lauren Cohan is. A Freeman Film jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a film szinkronos trailerét, amely bizony nem spórol a lőszerrel: 

A 22 mérföld szeptemberben érkezik a hazai mozikba és állítólag a gyártó cég, az STX Entertainment már gondolkozik a folytatáson is. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.