Hirdetés

Nézz meg 5 szinkronos jelenetet A szabadság ötven árnyalatából!

|

Jó pár kedvcsináló részlet került ki abból az "erotikus thrillerből", ami a Valentin naphoz közeledve tömegeket csábít majd a mozikba.

Hirdetés

A szürke ötven árnyalata és A sötét ötven árnyalata után hamarosan befut a mozikba A szabadság ötven árnyalata is, amiben Anastasia Steele és Christian Grey minden eddiginél hevesebben esnek majd egymásnak. Vagyis reméljük.

Hirdetés

Az erotikus filmtrilógia hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film öt darab filmrészletet osztott meg, amikben pár perc erejéig betekintést nyerhetünk a film cselekményébe. Természetesen a szaftosabb részekből nem kapunk semmit, ahhoz már ki kell csengetni a mozijegy árát. Dakota Johnson és Jamie Dornan mellett felbukkan még Luke Grimes, Rita Ora és Tyler Hoechlin is.

A sötét ötven árnyalata idén február 8-án lesz megtekinthető a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.