Hirdetés

A szabadság ötven árnyalata - befutott a teljes trailer

|

Valentin napon ismét tömve lesznek majd a mozik a barátnőkkel és az elrángatott pasikkal, hiszen jön A szabadság ötven árnyalata, amelyben Anastasia Steele és Christian Grey minden eddiginél hevesebben esnek majd egymásnak. Vagy valami ilyesmi.

Hirdetés

A Universal Pictures folytatja E.L. James regényeinek megfilmesítését, így A szürke ötven árnyalata és A sötét ötven árnyalata után jön A szabadság ötven árnyalata is, amelyet már nem az adaptációkat elindító Sam Taylor-Johnson (John Lennon - A fiatal évek) vezényelt le, hanem James Foley (Mocskos zsaruk, Vadidegen, Kártyavár) - állítólag azért, mert az írónővel lehetetlenség együtt dolgozni. 

Hirdetés

Persze ahogy Freddie Mercury is megénekelte, The Show Must Go On, így a kiadó már ki is adta a legelső kedvcsinálót A szabadság ötven árnyalatához, amelyben Anastasia Steele (Dakota Johnson) és Christian Grey (Jamie Dornan) folytatják a kis korhatáros játszadozásaikat. Ehhez többek között Luke Grimes, Rita Ora és a Supergirl sorozat Supermanje, Tyler Hoechlin asszisztálnak majd, várhatóan a következő Valentin nap környékén (és még párszor, hiszen a trilógia után is folytatódhat a franchise). 

Frissítés: megérkezett a teljes előzetes.

Teljes trailer:

Teaser:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.