Hirdetés

Befutott A diótörő és a négy birodalom szinkronos előzetese

|

A Disney újabb mesefeldolgozása nem kapott akkora hírverést, ahogy megszokhattuk, pedig talán a legismertebb történet moziváltozatáról beszélünk.

Hirdetés

Ki ne ismerné a klasszikus karácsonyi regét, az életre kelt diótörő és a gonosz Patkánykirály történetét? A Disney eddig mindig hatalmasat robbantott a kasszáknál a régi mesék feldolgozásával, így A Szépség és a Szörnyeteg és A dzsungel könyve után nem is meglepő, hogy modern és látványos köntösben láthatjuk a vásznon eme mese feldolgozását A diótörő és a négy birodalom címmel.

Hirdetés

Viszont az eddigi jelek alapján sokan már most temetik a filmet, hiszen a Lasse Hallström rendezésével készült első verzióval nem volt megelégedve a stúdió, így Joe Johnstont kérték fel, hogy utóforgatásokkal mentse a menthetőt, vagy ha szerencsésebbek vagyunk, nem csak kármentésről van szó, hanem egy kifejezetten élvezetes filmet sikerül kihozni az új jelenetekkel és újravágással. A főszereplő Mackenzie Foy (Csillagok között) mellett olyan színészek is feltűnnek a filmben, mint Keira Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman és Oprah Winfrey.

A diótörő és a négy birodalom november 1-én érkezik a hazai mozikba. Nektek mi a benyomásotok az előzetes láttán? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.