Hirdetés

A fegyvertelen katona immáron feliratos előzetesen menti az életeket

|

Mel Gibson új filmjének kedvcsinálóját most már magyar felirattal is megtekinthetitek.

Hirdetés

Mel Gibson második világháborús drámája már megjárta a Velencei Filmfesztivált, ahol is az egykor aszfaltbetyár agresszorokat megregulázó direktor (természetesen a Mad Max-beli szereplésére gondolunk) megkapta a maga kis álló-taps-orkánját a vetítést követően. A filmet mi is várjuk tárt karokkal főként mert a) oly rég láthattunk Gibson apánktól rendezést (az Apocalyptót 2006-ban mutatták be), b) szeretjük a pacifista hangvételű háborús filmeket, hangozzék ez bármily ellentmondásosan. 

Hirdetés

A film egy olyan katona harctéri tevékenységeit mutatja be, aki megesküdött, hogy hazáját bár szolgálni fogja akár az élete árán is, de fegyvert ugyan kezébe nem vesz soha. Ennek folyamodványaként aztán azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy míg a csatamezőn az emberek halomra ölik egymást, ő lábizmát nem kímélve futkos ide-oda, hogy megmentse sebesült bajtársait. Társai ezért először kicikizik, majd hérosszá kiáltják őt. A fegyvertelen katona főszereplői között olyan színészekkel találkozhatunk, mint az egykor a barátságos és közkedvelt Pókember szerepében magát megszerettető Andrew Garfield, a Bárbarátok-ban magára figyelmet felhívó Vince Vaughn, Elrond maga, azaz Hugo Weaving, valamint Teresa Palmer és Sam Worthington. A hazai mozikban január 12-től tekintheti meg a nagyérdemű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.