Hirdetés

A Gatlopp előzetese a Jumanji hangulatát és dinamikáját igyekszik megidézni

|

Első blikkre akár szórakoztató is lehet ez az újabb Jumanji koppintás.

Hirdetés

Nemrégiben a Netflix próbálkozott meg a Jumanji alapkoncepciójának horrorral való vegyítésével, ám a Válassz vagy meghalsz! finoman szólva sem ütötte meg a mércénket. Most az Esernyő akadémia sztárjával, Emmy Raver-Lampmannel kapunk egy szintén Jumanjira hajazó filmet, amely a Gatlopp: A Hell of a Game címre hallgat, melynek első előzetesét megleshetitek alább.

Hirdetés

A film szinopszisa szerint négy barát sok év után ismét találkozik, és ezt megünneplendő, belevágnak a Gatlopp nevű parti társasjátékba. Csakhamar kiderül, hogy a játék sokkal komolyabb, mint amilyenre eredetileg vállalkoztak, és még napfelkelte előtt be kell fejezniük, hacsak nem akarják az örökkévalóságig játszani azt.

A tengerentúlon június 16-án debütáló Gatlopp inkább egy fekete humorral operáló kalandfilmre hajaz a trailer alapján, ami egyelőre máris jobbnak mutatkozik, mint a borzalmas Netflix koppintás. Ti láttok a Gatloppban fantáziát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.