Hirdetés

A géppisztolyos Harry Potternél ma már nem látsz furcsábbat

|

Valaki összevágta az első Harry Potter-filmet egy akció lövöldözéssé, az eredmény pedig magáért beszél.

Hirdetés

Vannak olyan otthonülő CGI zsenik és őrültek (e kettő között pedig nagyon vékony a határ), akik hétről-hétre kiadnak egy újabb deepfake videót, amiben egy színész arcát egy másik színész fejére montírozzák rá (pl. ebben Robert Downey Jr. és Tom Holland videóban). Rajtuk kívül pedig vannak a kanapé-vágózsenik, akik közül az egyik a minap jelentette meg új művét, a Harry Potter Fegyverekkelt, aminek címe mindent elmond a kész műről. A Bölcsek Köve összes pálcáját lecserélte géppisztolyokra és sörétes puskákra, az eredmény pedig letaglózó lett.

Hirdetés

A teljes film előtt még egy rövid előzetest is feltöltött a hivatalos YouTube csatornájára, amit mindenkinek ajánlunk, hogy nézze meg, mert ilyet tényleg ritkán lát az ember. Aztán persze a kész mozit is bátran bepróbálhatjuk teljesen ingyen (Harry Potter and the Deathly Weapons címmel a Megára töltötte fel a készítő). A poén- és az abszurditás faktor mellett viszont mindennek az a lényege, hogy felhívják a figyelmet a felelőtlen fegyverhasználatra. A Harry Potter with Guns weboldalon hosszasan olvashatunk erről, különféle cikkeket és statisztikákat is láthatunk ezzel kapcsolatban, melyek együttesen mutatják ki a mai világ foga fehérjét.

A trailer mellett a fentebb linkelt weboldalon keresztül érhetitek el teljes filmet. Ha végignéztétek, akkor majd írjátok le kommentben, mit gondoltatok róla.

Update: a hivatalos Harry Potter and the Deathly Weapons előzetesét a Warner Bros. Entertainment levédette, emiatt már nem elérhető YouTube-on. Egy másik felhasználó által feltöltött videót illesztettünk be, de kérlek, szóljatok, ha ez sem lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.